Even voorstellen

Wij willen ons graag aan u voorstellen:

 

Dave Raadsen

Dave Raadsen, Receptie:

Ons eerste contact wordt vaak gelegd met Dave Raadsen, hij verzorgt de planning van de werkplaats en kijkt wie het beste uw vraag kan beantwoorden.

Dave zorgt bij ons voor uw auto, neemt contact met u op als er bijzonderheden zijn en verzorgt de onderdelen welke vervangen moeten worden.

Verder vindt hij het een uitdaging om voor u, uw auto lang in topconditie te houden.

 

 

 

 

IMG_9032

Wim Gijsberts

Wim Gijsberts, één van de kleinzoons van de oprichter van ons bedrijf, heeft mede de verantwoording over ons autobedrijf.

Wim is uw aanspreekpunt voor op- of aanmerkingen en hij heeft alle kennis en kunde binnen Gijsberts Tweewielers.

 

 

 

IMG_9026

Vincent Ras

 

 

Vincent Ras, is verantwoordelijk voor de verkoop binnen ons bedrijf.

Hij kan samen met u kijken welke auto het beste past in uw situatie en begeleidt hij u in de zoektocht naar uw nieuwe of andere auto. Problemen ziet Vincent als een uitdaging waarin hij resoluut optreedt.

Tevens is Vincent de Leermeester van de monteur(s) in opleiding.

 

 

IMG_8778

Adwin Gijsberts, tevens één van de kleinzoons van de oprichter van ons bedrijf.

Hij is de verantwoordelijke in de werkplaats en onderhoudt uw auto alsof het die van hemzelf is. Adwin heeft de technische opleidingen genoten van 1e automonteur, APK keurmeester en Airco onderhoudsmonteur.

 

 

 

IMG_8794

Kees van de Kuilen

 

Kees van de Kuilen, Sinds 1986 verbonden met ons bedrijf, heeft de opleidingen genoten van 1e monteur en is tevens APK keurmeester.

Kees heeft een enorm oplossend vermogen, met bijna alle storingen weet hij raad. Uw auto heeft voor Kees absoluut geen geheimen.

 

 

 

IMG_8781

Harm Hooijer

 

Harm Hooijer is bij ons bedrijf gestart als 16-jarige monteur in opleiding. Inmiddels heeft hij de opleiding voor automonteur niveau 4 gehaald.

Harm doet alle onderhoudswerkzaamheden voor uw auto. Tevens is Harm de onderstel- en uitlijnspecialist binnen ons bedrijf. Harm heeft als passie om de auto zo af te stellen dat hij naar wens van de bestuurder rijdt.

 

 

 

MENU