Even voorstellen

Wij willen ons graag aan u voorstellen:

Dave Raadsen, receptie
Ons eerste contact wordt vaak gelegd met Dave Raadsen, hij verzorgt de planning van de werkplaats en kijkt wie het beste uw vraag kan beantwoorden.

Dave zorgt bij ons voor uw auto, neemt contact met u op als er bijzonderheden zijn en verzorgt de onderdelen welke vervangen moeten worden.

 
Wim Gijsberts, tweewielers/verkoop
Wim Gijsberts, één van de kleinzoons van de oprichter van ons bedrijf, heeft mede de verantwoording over ons autobedrijf.

Wim is uw aanspreekpunt voor op- of aanmerkingen en hij heeft alle kennis en kunde binnen Gijsberts Tweewielers.


Vincent Ras, bedrijfsleider

Vincent Ras, is eindverantwoordelijk binnen ons bedrijf, u kunt hem overal in ons bedrijf treffen, maar voornamelijk bij de receptie tevens helpt hij Jeroen met de verkoop.


Voor alle vragen kunt u bij hem terecht, problemen ziet hij als een uitdaging waarin hij resoluut optreedt.


Tevens is Vincent de Leermeester van de monteur(s) in opleiding.


Jeroen van Beek, verkoop / lease adviseur

Jeroen van Beek, is verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, met name Volvo heeft geen geheimen voor Jeroen, hij kan samen met u kijken welke auto het best past in uw situatie en begeleidt hij u in de zoektocht naar uw nieuwe of andere auto. Of uw auto gekocht of en de lease gaat, Jeroen helpt u!


Adwin Gijsberts, werkplaatstechnicus

Adwin Gijsberts, Sinds jaren werkzaam als monteur in onze werkplaats hij onderhoudt uw auto alsof het die van hemzelf is. Adwin heeft de technische opleidingen genoten van 1e automonteur, APK keurmeester en Airco (CFK) onderhoudsmonteur.


Kees van de Kuilen, werkplaatstechnicus

Kees van de Kuilen, Sinds 1986 verbonden met ons bedrijf, heeft de opleidingen genoten van 1e monteur en is tevens APK keurmeester. Kees heeft vindt met name de grotere werkzaamheden prettig. Hij is precies, Uw auto heeft voor Kees absoluut geen geheimen.


Harm Hooijer, werkplaatstechnicus

Harm Hooijer is bij ons bedrijf gestart leerling, inmiddels heeft hij de opleiding voor automonteur niveau 4 gehaald. Harm is onze technisch specialist. Tevens is Harm de onderstel- en uitlijnspecialist binnen ons bedrijf. Harm heeft als passie om de auto zo af te stellen dat hij naar wens van de bestuurder rijdt.

Over ons
Neem contact op